מומלץ להשתמש בפחם טבעי ללא תוספות מלאכותיות או זרזי בעירה. גריל מפחם טבעי מעשיר את טעם הבשר בארומה מעושנת ושומר על חום אחיד לאורך זמן. אין צורך להשתמש בארובה או מדליקים לגריל מכל סוג.

 הוראות שימוש לגריל

 הוסף כמות פחמים מתאימה לגודל ועומק הגריל שלך סדר את הפחמים לערימה במרכז הגריל

  1. חבר את הלופלייטר לחשמל, וודא שהכבל אינו קרוב לאש או לחום גבוה.
  2. הדלק את המכשיר כשהוא מכוון לחתיכת פחם בגודל בינוני בתחתית הערימה.
  3. הצמד את הלופטלייטר לפחם עד שיתחילו הגיצים.
  4. לאחר שהגיצים רושפים, הרחק את קצה הלופטלייטר כעשרה ס"מ והבער את כל האזור- אין להשאיר את קצה המכשיר או חלקים ממנו בתוך הלהבות.

למרות שזה נורא קל, חשוב שתתרשם בעצמך מהפשטות והמהירות:

5. אם אתה ממהר, בחר נקודת הצתה נוספת וחזור על התהליך.
6. פתח לך בקבוק משקה עם הפותחן שבבסיס הלופטלייטר ושלהב את הלהבות.
7. נסה למחוק את החיוך מהפנים, השכנים עלולים לחשוב שדעתך השתבשה.
8. נתק את הלופטלייטר מהחשמל והנח לקירור עד לאחסון.
9. פזר את הגחלים בגריל בצורה שווה לקבלת חום אחיד.
10. הנח את הרשת על הגריל ותתחיל לעבוד קצת…

- לצורך הקוריוז, מומלץ שתביט בשעון. מסידור הפחמים בשלב הראשון ועד הנחת הרשת יעברו פחות מחמש דקות.

כן, אני רוצה לופטלייטר